Pekka Hagström Pulsenin suomen tiimiin

Pulsen Integration Oy vahvistaa kyberturvallisuus organisaatiotaan. Viimeisenä lisäyksenä tiimissä aloittaa Pekka Hagström. Hän tulee toimimaan johtavana arkkitehtina, Information Security osa-alueella Pulsenilla. Pekalla on pitkä kokemus identiteetin- ja pääsynhallinnasta sekä tietoturvasta. Viimeiset viisi vuotta hän toimi CISO-roolissa Enfo Oy:ssä.

Nopeasti kasvavilla IT markkinoilla, turvallisuus ei ole koskaan ollut tärkeää kuin nyt. Yritysten on jatkuvasti parannettava turvallisuuttaan. Pulsen Integration on sitoutunut jatkuvasti kehittämään palveluvalikoimaansa.

 

"Näen jännittävän matkan edessämme, uusia haasteita, uusia ratkaisuja, ja ympäristön jossa asiakkaat ja henkilöstö haluavat kehittyä. Pulsenilla on mielenkiintoinen historia ja todella päteviä työntekijöitä”,

Pekka Hagström sanoo.

 

Ajatus siirtymisestä Pulsenille syntyi yhteisellä lounaalla ja tärkeänä vaikuttimena oli Pulsenilla olevat kollegat. Pekka toimi pitkään jalkapallovalmentajana ja sanoo nähneensä kuinka hyvä joukkue on parempi kuin sen pelaajat.

 

”Minulle on tärkeää, että pidämme yllä positiivista henkeä, joka rohkaisee yksilöt olemaan uteliaita, avoimia, ja kunnianhimoisia. Tärkeää on myös pelata yhdessä niin asiakkaiden, kumppaneiden kuin työkavereiden eduksi”.

 

TIETOTURVAN AKTIIVINEN KEHITTÄMINEN

 

Tänä päivänä sähköinen asiointi ja organisaatioiden väliset verkostot ovat arkipäivää joten tietoturvastakin on tullut osa liiketoimintaa. Siirtyminen pilveen, digitalisaatio, uudet arvoketjut, jakamistalous, ekosysteemit, neljäs teollinen vallan kumous, IoT, jne. tuovat lisääntyviä haasteita tietoturvalle.

 

”Yrityksenä meidän täytyy varmistaa, että meillä on hyvä tietoturva-tarjoama ja että osaamme myös kommunikoida siitä oikein. Meidän on myös oltava aktiivisia kehitystyössämme ja mahdollistettava asiakkaillemme tarvittavan suojauksen”, toteaa Pekka Hagström.

 


Lisätietoja Pekka Hagströmista:

 

Pekka Hagström on 58-vuotias ja asuu Helsingissä perheensä kanssa. Hän on kiinnostunut Euroopan historiasta, lenkkeilystä ja pyöräilystä. Hän odottaa kolmatta Vätternrundan-pyöräkilpailua, samaten kuin kolmatta maratonia, tulevana kesänä.

 Yrityksenä meidän täytyy varmistaa. että meillä on hyvä tietoturva-tarjoama ja että osaamme myös kommunikoida siitä oikein.


YHTEYSTIEDOT

Käyntiosoite: Teknobulevardi 3-5

01530 Vantaa

 

Vaihde: +358 (0) 207500221

Sähköposti: info@pulsen.fi

Laskutus: skanning@pulsen.se

YHTEYSTIEDOT

 

Käyntiosoite: Teknobulevardi 3-5

01530 Vantaa

 

 

 

Vaihde: +358 (0) 207500221

Sähköposti: info@pulsen.fi

Laskutus: skanning@pulsen.se

 

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen