UUSIA TYÖNTEKIJÖITÄ PULSENILLA

Pirkko Vaihtamo aloitti kesäkuun alussa Pulsenilla BI-konsulttina. Pirkolla on vahva kokemus sekä IT:n, että liiketoiminnan puolella. Pirkko tuo hienon lisäpanoksen Pulsenin identiteetin- ja pääsynhallinnan ratkaisujen ja palvelujen kehitykseen, kuten datan analysointi- ja visualisointitarpeet.

Kuka olet ja mitä teet Pulsenilla?:

Olen Pirkko Vaihtamo ja työskentelen Pulsenilla BI-konsulttina.

Pulsenille olen tullut kesäkuun alussa Saranen Consultingin Microsoft Azure Akatemian kautta. Akatemian idea on yhdistää opiskelua sekä käytännön oppimista Microsoftin yhteistyöyrityksessä. Omat opintoni painottuvat data-analytiikkaan ja tarkoitus on perehtyä seuraaviin osa-alueisiin: Power BI, SQL Server Reporting Services, Data Science Essentials sekä Big Data & Databases in Azure. Näitä taitoja voin sitten toivottavasti hyödyntää asiakasprojekteissa, joihin liittyy datan analysointi- ja visualisointititarpeita.

 

Aikaisempi työura?

Aiemman työurani olen tehnyt metsäteollisuudessa. Ensin IT puolella ja sen jälkeen liiketoiminnan kehityksessä. Viime vuodet olen tehnyt määrittelyjä erilaisiin myynnin sovellustarpeisiin Salesforce ympäristössä sekä toiminut Salesforce administraattorina.

 

Elokuussa 2017 muutimme Pirkkalasta Helsinkiin ja siinä yhteydessä tuli ajankohtaiseksi myös työpaikan vaihto. Pilviympäristöt ovat minulle jo ennestään tuttuja, mutta Azure Akatemia mahdollistaa sen oppimisen syvällisemmin, uusinta teknologiaa ja työvälineitä käyttäen.

 

Miksi hait Pulsenille töihin?

Pulsen on yksi Azure Akatemian kumppaniyrityksistä.

Yksi mahdollisuus tavata mukana olevia yrityksiä oli rekrytointipäivä. Siellä tapasin Tiina Hentusen lyhyen esittelyn merkeissä. Tapaamisesta jäi hyvä mielikuva Pulsenista ja onnekseni sain kutsun haastatteluun. Pulsenin toiveet sekä omat ajatukset, mitä tältä yhteistyöltä haluaa, kävivät yksiin ja niinpä teimme koulutussopimuksen.

Tästä on hyvä aloittaa uusi ja kiinnostava ura.

 

Miltä Pulsenilla työskentely on tuntunut?

Minut on otettu erittäin hyvin vastaan. Ilmapiiri on rento, avoin ja kannustava. Asiat hoituvat kuten on sovittu.

Henkilöstöllä on sopivasti erilaista osaamista ja taustaa, joka mahdollistaa hyvän yhteistyön.

Odotan innolla pääsyä mukaan asiakasprojekteihin ja toivon, että voin omalta osaltani olla mukana luomassa hyvää asiakaskokemusta.

YHTEYSTIEDOT

Käyntiosoite: Teknobulevardi 3-5

01530 Vantaa

 

Vaihde: +358 (0) 207500221

Sähköposti: info@pulsen.fi

Laskutus: skanning@pulsen.se

YHTEYSTIEDOT

 

Käyntiosoite: Teknobulevardi 3-5

01530 Vantaa

 

 

 

Vaihde: +358 (0) 207500221

Sähköposti: info@pulsen.fi

Laskutus: skanning@pulsen.se

 

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen