Blundande man i gräset med dator på magen

Uudet teknologiat ja toimintatavat – miten valita juuri oikeat palvelut liiketoiminnan kehittämisen ja kasvun tukemiseen.

Uudet teknologiat ja toimintatavat muuttavat merkittävästi tapaamme tehdä töitä tulevaisuudessa. Digitalisaation avulla manuaaliprosesseja voidaan automatisoida ja toimintaa tehostaa. Työn mobilisoituminen mahdollistaa täysin uudet tavat kehittää liiketoimintaa ja tehdä töitä.

Toimintatapoja muuttuessa tulee ajankohtaiseksi miettiä esimerkiksi seuraavia asioita:

  • Miten mahdollistaa erilaisten pilvipalveluiden tietoturvallinen ja joustava käyttöoikeushallinta?
  • Miten automatisoida manuaaliprosessit ja tarjota vaihtoehtona itsepalveluun perustuvia palveluita?
  • Miten voidaan tarjota sisäisille ja ulkoisille käyttäjille tietoturvallinen pääsy yrityksen kriittiseen dataan ja palveluihin?
  • Miten voidaan parhaiten hallinnoida yrityksen laitteita ja lisenssejä mobiililaitteiden ja pilvipalveluiden käytön lisääntymisen myötä? 

Pilvipalveluna hankittavat palvelut mahdollistavat samojen palveluiden käyttöönoton kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille. Erillisiin lisensseihin, kapasiteettiin ja osaamiseen ei tarvitse entiseen tapaan investoida. Lisäksi käyttäjämäärät skaalautuvat tarpeen mukaan.

Valinnanvapaus lisääntyy, kun ainut todellinen vaihtoehto yrityksen oman tietohallinnon tilalle ei ole enää IT:n kokonaisulkoistus. Palvelut voidaan hankkia sieltä, mistä kyseisen osa-alueen palvelut järkevimmin saadaan. Parhaat IT-osaston osaajat kannattaa usein pitää yrityksessä, jotta yhteistyö tietohallinnon ja liiketoiminnan välillä on jatkuvaa ja liiketoiminnan ominaispiirteet sekä tarpeet ymmärretään.

Kriittisin valintaperuste uusille palveluille pitäisi olla se, miten yritys pystyy uusien palveluiden avulla kehittämään omia innovatiivisia tuotteitaan ja palvelujaan, sekä toimimaan ketterästi markkinoilla tai kehittämään vaikkapa omia asiakaspalveluprosessejaan.   

Pulsen Integration on erikoistunut uusien pilviaikakauden palveluiden käyttöönottoon ja hallintaan. Valtaosa omasta tarjonnastamme on myös hankittavissa pilvipalveluna. Palvelujen tukena toimii vahva kotimainen asiantuntija- ja tukiorganisaatio kansainvälisten osaajiemme tuella. 

Palveluidemme avulla voit lähteä suunnittelemaan ja käyttöönottamaan omaa digitalisaatio- ja mobiilistrategiaa. 

Tilaa aika maksuttomaan työpajaan, jossa käymme läpi yrityksenne nykyinen tilanne ja tulevaisuuden tavoitteet IT:n ja liiketoiminnan kehittämiselle.

Haluan että minuun otetaan yhteyttä